VAN / ERCİŞ - Şehit Ensari Söner İlkokulu

Ock

Birinci yarıyılın btmesiyle okul Müdürü Halis ÖZDAŞ ilk olarak birinci sınıflara ilk karnelerinin dağıtımını yaparak öğretmenlere, öğrencilere ve öğrenci velilerine çok teşekkür etti. İyi tatiller diledi.

Ock

Okulumuz birinci sınıf öğrencileri okumaya geçtiğinden okulumuzda okuma bayramı yapıldı ve coşkuyla kutlandı.  Birinci sınıf öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzda yapılan kermes TRT Haber'de yayına çıktı.

Ock

Şehit Ensari Soner ilkokulu idaresi ve veliler tarafından İsrail'in ablukası altındaki Gazze'ye destwk amacıyla kermes düzenlendi.

Kas

Atamızın vefatının 85. yıldönümünü okulumuzda etkinliklerle andık.

Kas

Okulumuzda kızılay gönüllüleri tarafından öğrencilerimize bilgilendirmeler yapıldı. Kızılayın önemi hakkında bilgi verildi.

Kas

05.11.2023 Pazar günü Okul Aile Birliği toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımıza katılım sağlayan velilerimize ve okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ekm

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURULUŞUNUN 100. YILINDA CUMHURİYET BAYRAMIMIZ OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Ekm

OKULUMUZ TANITIM VİDEOMUZ